Terra Nova

Het avontuur lonkt dicht bij huis

Terra Nova

11de jaargang

Ook deze zomer neemt Terra Nova je mee voor een avontuur dicht bij huis. Zin in een originele overnachting op een idyllische locatie, of kies je voor wat meer actie in de natuur? Bekijk het programma op www.terranova.be en zet je schrap voor 13 mei want dan start de online ticketverkoop. Terra Nova is een organisatie van het Antwerpse provinciebestuur. Met verrassende activiteiten wil de provincie iedereen aanzetten om ook in eigen regio een leuke, gezins- en budgetvriendelijke vakantie te beleven. Nieuw dit jaar zijn o.a. Wellness-arrangement voor ouders, inclusief een opvang-programma voor je kinderen in De Nekker (Mechelen) en een 20-km lange trektocht door de Kempen van De Averegten (Heist-op-den-Berg) naar Hertberg (Herselt).

Het is ondertussen al de 11e jaargang van Terra Nova. In en rond de provinciale groen- en recreatiedomeinen beleef je ook in 2019 weer een hele verzameling avontuurlijke, ontspannende, originele en gewoonweg coole activiteiten. Het nieuwe programma is een ideale mix van ééndags- en overnachtingactiviteiten. Hiermee kan iedereen die niet van plan is om op een buitenlandse vakantie te vertrekken, zijn zomer perfect invullen met exotische avonturen, vlak bij huis!

Vaste waarden en nieuwe ideeën!

Oevernachten in het Zilvermeer, Pitkamperen in Bornem, Cocoonen in Arboretum Kalmthout, Kasteelbivak aan Kasteel d’Ursel, bushcraften of met ezeltjes en paarden op stap gaan in de Kempense natuur, het zit er weer allemaal bij. Terra Nova pakt uit met een aantal volledig nieuwe activiteiten! Zo doet het Provinciaal Recreatiedomein De Nekker weer mee met Terra Nova! De Nekker gooit meteen al zijn troeven op tafel met een geweldig Wellness-arrangement voor ouders, inclusief een opvang-programma voor je kinderen! Zo’n massage is misschien perfect te combineren met een 20-km lange trektocht door de Kempen, van Provinciaal Groendomein De Averegten (Heist-op-den-Berg) naar Provinciaal Groendomein Hertberg (Herselt). Een zalige natuurwandeling mét een picknick en een shuttledienst terug naar het vertrekpunt.

Wil je zeker zijn van een ticket? Dan ben je er best snel bij. Vorige jaren waren enkele succesvolle activiteiten binnen de dag uitverkocht. Snel zijn is dus de boodschap!

Contacteer ons

Heb je een tip, opmerking of wil je gewoon iets kwijt?

Contacteer ons

Volg DWIK overal

Werp een unieke blik achter de schermen en volg de laatste ontwikkelingen op de voet.

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Zelf in de kijker staan?

Heb je een eigen bedrijf of zelfstandige activiteit en droom je van een eigen publi-reportage?
DWIK helpt je graag!

Mail ons
Informatie over Vlaamse Brouwers en hun bieren Partner in projecten en communicatie